কলেষ্টেৰলৰ পৰিমাণ বৃদ্ধি হোৱাৰ ফলত শৰীৰৰ কিমান ক্ষতি হ'ব পাৰে বহুলোকে নাজানে, কেৱল সেয়াই নহয়, যদি শৰীৰত অত্যাধিক কলেষ্টেৰল থাকে, ই জীৱনৰ বাবে বিপদজনক হ'ব পাৰে।কলেষ্টেৰলৰ পৰিমাণ বৃদ্ধি হোৱাৰ ফলত শৰীৰৰ কিমান ক্ষতি হ'ব পাৰে বহুলোকে নাজানে, কেৱল সেয়াই নহয়, যদি শৰীৰত অত্যাধিক কলেষ্টেৰল থাকে, ই জীৱনৰ বাবে বিপদজনক হ'ব পাৰে।যদি আপুনি ৰোগ হ'লে ফল খোৱাৰ কথা ভাবে, আপুনি প্ৰথমে আপেলৰ কথা ভাবিব লাগে, তেজত কলেষ্টেৰলৰ স্তৰ সঠিক ৰাখিবলৈ, আপেল দৈনিক খাব লাগে।
ওজন হ্ৰাস কৰিবলৈ, বহুলোকে তেওঁলোকৰ আহাৰত ওটছ ৰাখে, কিন্তু ওটছৰ মানদণ্ড কেৱল ওজন হ্ৰাস কৰাই নহয় কলেষ্টেৰল সঠিক ৰখাৰ বাবেও।কলেষ্টেৰলৰ স্তৰ নিয়ন্ত্ৰণত ৰাখিবলৈ, আপুনি প্ৰতিদিনে ৰাতিপুৱা কাজু খাব পাৰে।হাজাৰ হাজাৰ ঔষধ গ্ৰহণ কৰাৰ পাছতো কলেষ্টেৰল হ্ৰাস নহয়? তাৰ পিছত আজিৰ পৰা আখৰোট খাব। আপুনি নিয়মীয়াকৈ আখৰোট খাই শৰীৰত অতিৰিক্ত কলেষ্টেৰলৰ পৰা পৰিত্ৰাণ পাব পাৰে।